KATALOG KSIĄŻEK

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Kuchnia regionalna
Biblioteka w Stojadłach                                MARC21 Dziedzictwo kulinarne : produkt lokalny atrakcją turystyczną

ADRES WYD.:

Mińsk Mazowiecki : Fotopia, 2020.

HASŁA:

  1. Dziedzictwo kulinarne
  2. Lokalne grupy działania (LGD)
  3. Kuchnia regionalna
  4. Produkt regionalny
  5. Powiat garwoliński (woj. mazowieckie)
  6. Powiat miński (woj. mazowieckie)
  7. Powiat otwocki (woj. mazowieckie)
  8. Powiat pułtuski (woj. mazowieckie)
  9. Powiat wołomiński (woj. mazowieckie)
  10. Powiat wyszkowski (woj. mazowieckie)
  11. Przepisy kulinarne
  12. Publikacja bogato ilustrowana

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS FIZYCZ.:

95, [1] strona : fotografie ; 24 cm.

SYGNATURA:

R

KOD/INWENT:

890000382141

38214

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Stojadłach                                MARC21 Wymiana

AUTOR:

Czerwińska-Rydel, Anna

POZ/ODP:

Anna Czerwińska-Rydel ; ilustrowała Zosia Lasocka.

ADRES WYD.:

Warszawa : Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Departament Funduszy i Spraw Europejskich, copyright 2022.

HASŁA:

  1. Kuchnia regionalna
  2. Podróże
  3. Przyroda
  4. Rodzina
  5. Zabytki kultury
  6. Islandia
  7. Liechtenstein
  8. Norwegia
  9. Polska
  10. Opowiadania i nowele
  11. Literatura polska

OPIS FIZYCZ.:

119, [3] strony : ilustracje, mapy ; 23 cm.

SYGNATURA:

III

KOD/INWENT:

890000405437

40543

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW